Städar.

Huset känns som värsta kaoset, jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Tror att det är kommande semestertiden som gör att jag känner att allt måste bli klart och fint här hemma och så kommer storbesöket från Norge snart... Bästaste storebror med familj, 5 år sen sist då de var här på vårt bröllop. Så vi har femårig bröllopsdag :) på midsommar. Min käresta och jag. Fortsätta städa...

Idag blir det bröllop.

Underbara lördag.
Igår var min största skitdag på året men idag känns allt bra igen. Nina och Johan ska äntligen :) gifta sig. Nina var min första vän när vi kom nya till stan. Hon skolade in Julian på dagis och hon och jag hade lika stora magar...Vi fick våra gossar med två veckors mellanrum. I dag är båda våra familjer familjehem. Det är skönt att ha henne och vi kan stötta varandra när vi behöver lätta på trycket.


Och så var det skolavslutning!

En mamma och ett gäng barn...

Trädgårdspool

Lovade barnen förra året att skaffa pool den här sommaren. Och har man lovat så...

Lovely Ryssberg

Inget går upp emot att börja dagen på hästryggen uppe på Ryssberget. Jag får rysningar varje gång jag kommer in i skogen där träden går i hop över mitt huvud och solens strålar får tränga sig igenom. Helt otroligt vackert.

Och sen en burk Heinz vitabönor efter det och så är man igång :) Tack pappa för att du lagade vitabönor och bacon till mig varje gång mamma var borta.

Idag har barnen skolavslutning. De är väl förtjänta av ett sommarlov nu så duktiga som de har varit hela terminen, mina små gryn.

House hjärta Cuddy

Äntligen blev det lite kärlek för doktor House. Det är den enda serie jag följer på tv just nu och det är väl därför jag vill skriva om den.
Innan har jag haft perioder då jag haft många tv-kvällar i veckan och första åren jag och min man träffades kollade vi på ca 5-10 filmer i veckan. Nu är det max en film i månaden.
Fast jag skulle vilja se på film oftare men det finns ingen tid till det. Kl. 21 när ungarna har kommit i bädd har jag oftast ingen ork för något. Men jag har ett stort intresse för film och känner att jag får panik över allt bra jag missar!
Men för tillfället läser jag en bok. Det är Borta bäst med Sara Kadefors. Har kommit till halva nu och jag kan rekomendera den hittills. Den handlar om en kvinna som bor i sin bil och duschar på simhallen och sover i sängavdelningen på Ikea bla. Fast hon tycker inte att hon har några problem. Hon upprätthåller en mycket fin fasad och anser att hon har status. Hon har nog inte riktigt kommit till insikt ännu. Spännande.

Nu ska jag jobba och kaffet är uppdrucket.

Staden som rockar

I stan där jag bor finns ett trafikljus, bara ett. Men desto fler rondeller. Den konstigaste håller de på att bygga precis där man svänger in mot vårt område. Brukar man verkligen göra en rondell när det "bara" är tre infarter? Hur som helst så är banderollen uppsatt vid trafikljuset nu. Där står "Välkommen alla hårdrockare till Sölvesborg och Sweden Rock Festival".
Och jag säger detsamma, välkomna ni som ska bo i vår källare och i vår husvagn. Kom och njut av vår fina festivalstad!

Brända familjen

Sol och bad hela dagen lång har resulterat i röda kroppar och massor av kylbalsam. Snart väntar mys i soffan till AFV (americas funnies homevideos) som är kvällens favoritprogram enligt barnen. När de lagt sig så ska jag ha kontroll över fjärrkontrollen och hoppas på att jag inte somnar innan kl.22...
Nu måste jag smörja mig, ajaj för att bränna sig i solen!

RSS 2.0