Tillbaka igen.

Har inte haft varken tid eller lust att skriva något men nu vill jag igen.

Jag har haft en liten svacka vad gäller min häst men nu har jag bestämt mig för att ge oss ett år till tillsammans och hoppas på att vi ska kunna göra det vi båda vill: hoppa!

Förra terminen gick jag ut hårt med två träningar i veckan viket resulterade i en övertaggad häst och två ryttare (jag och min medryttare) som inte ville hoppa med henne längre, då hon bara slänger sig fram och studsar som en boll och alla benen far åt olika håll. Helt okontrollerat med andra ord.

Nu har jag dock bestämt mig för att pausa mina egna lektioner för att låta en erfaren och skicklig ryttare få hoppa henne några gånger och se vad hennes bedömning blir. Är det värt att fortsätta kämpa?
I onsdags red hon första gången och det gick kanon! Kiwi var hur duktig som helst och gjorde endast ett luftsprång. Hon hoppade på två hinder om och om igen och det var inspererande att se att det funkade så idag tog jag mig i kragen och provade att hoppa lite på ett kryss i galopp. Det gick bra och hon gjorde inga dumheter, så duktig flicka :-) Det var världens värsta blötväder idag så hon var inte på topphumör när vi kom hem till stallet, haha. Syns på bilden va?

RSS 2.0