Ledig idag.

Mitt jobb är verkligen tufft många gånger. När man har jobbat från 13.30 till 14.00 dagen efter så vill man inget annat än att bara få komma hem och vara med sin familj. När jag hämtar barnen på fritids efter att ha jobbat natten så känns det som att jag inte träffat dem på en vecka! Helt knasigt, och för dem tror jag det känns likadant för de kommer alltid springandes och hoppar upp i min famn med pussar och kramar, mina underbara små ungar!

Idag är jag ledig och det står häst och storhandling på schemat. Det ena är betydligt roligare än det andra... Sen måste vi åka och köpa ny tvättmaskin då vår har gett upp. Och med tre barn ihuset så behöver vi en tvättmaskin omgående. Så den här dagen kommer nog gå lika snabbt som alla andra.

Här kommer en bild på min fina pållen när hon rids av en beridare som heter Maria Fieber. Hon är otroligt duktig och har många års erfarenhet av uppfödning och utbildning av ridhästar. Hon har sålt några hästar till Emelie Brolin från Brolötens ridcenter där jag var och jobbade som 19-åring. Jag har tänkt att Maria ska hjälpa mig med Kiwi ibland för att "säkra" att utbildningen av henne går rätt till :)


Kalasbarn!

Nu har de fyllt 7 år och 9 år, de två 1-april barnen.
Snäckan tog äntligen hål i öronen, som jag har tjatat ;) Hon är väldigt stolt över sig själv och att hon nu har så fina små öronhängen.
Killen fick en megastor legosats så han ser vi knappt skymten av längre...Han går upp på morgonen, klär sig och äter frukost i en väldans fart, för att hinna bygga lite innan skolbussen kör! En riktig entusiast!

RSS 2.0