Lediga fredag

Idag har jag och kidsen gjort stan! Inköpt ny skolväska och fina vita gympaskor till största killen, jag har fått ett underställ och ett par mjukis team sportia byxor, så nu känner jag mig lite yngre än de 34 som jag snart fyller...
Sen blev det hamburgare på torgkiosken och direkt efter fika på Kopparstädets café. Vilken lyx, va?
Dagen-kvällen ska fortsätta med Taco-mys med grannarna.
Sen blir det jobb för mig hela helgen.
Jaha, det var mitt liv just nu.

Tannalösa unge...


Tavla

Lämnade in en gammal tavla för inramning. Jag hade ärvt den från min kära farmor Ruby. Titta så fin den blev:

Frisk luft och korvgrillning

Åh vad underbart det var att komma ut i naturen och grilla korv med familjen idag. Vi gjorde det ofta när barnen var mindre men sen när vi skaffade husvagn blev det att vi åkte till den istället på helgerna istället för att göra små utflykter i närmiljön. Hur som helst så begav vi oss upp till Listers huvud och njöt av utsikten idag. Uppskattat av alla. Sen körde vi en runda för att kika på vackra ställen så som Hörvik, Krokås och Tocken.

På eftermiddagen var jag och lilla snäckan och hälsade på hos en dagiskompis till henne. Hon heter Johanna och Josefine pratar om henne ofta och har döpt sin docka efter henne. Josefine tyckte mycket om att vara med Johanna och hjälpa till att ta hand om henne då hon är mycket mindre än Josefine och det var ett kärt återseende för dem båda.

Kvällen avslutades med popcorn och fanta lemon, efter att jag varit på Snapphanarnas årsmöte där jag var nära att nomineras till valberedningen men jag fick verkligen säga strängt ifrån att jag vill inte ha något uppdrag!! Egentligen hade jag velat men jag har ju inte tidtidtid, ge mig mer!!!!

Bushäst och dikeskörning och kräkbarn

Först måste jag bara säga att det är konstigt att det står att jag är den 999:de besökaren (inget skämt) varje gång jag ska logga in på min blogg. Betyder det att ingen har varit på besök på den inloggningssidan på en vecka då? Helt sjukt.

Inatt blev jag väckt av ett barn som hade kräkt, buhu vad tråkigt det är med sjuka barn. Speciellt mitt i natten :)
Så jag och han får stanna hemma från 35 års kalaset som vi skulle på ikväll. Känns som att det "går troll" i att vi inte ska kunna komma hela familjen till dem någon gång.

Sen har jag för första gången i mitt liv kört i diket idag! Och tänkt vad skönt det är med en fyrhjulsdriven jeep ibland :) Det var bara till att köra upp igen. Jag gled på sidan ner i diket med bilens främre del upp. Bakdelen snurrade om man säger så. Lite chockad stängde jag av radion och såg mig omkring men det var ingen som sett... En erfarenhet rikare och glad att det inte hände något värre.

Kiwi och jag har varit ute på en runda idag och vi red hem för att H skulle fotografera oss. Jag ville ha lite fina foton på oss men hon fick ett ryck och började leka rodeohäst så resultatet blev dessa bilder:

Friday

Har vab med lilla fröken idag men nu är hon piggare och prickarna är nästan helt borta så på måndag är det dax för skolan igen. Vi har precis varit i stallet och fixat lite, i det fina vårvädret...
Tydligen är det snökaos i resten av landet så då känns det extra skönt att vi klarat oss. Uppe i Hälsingland får släkt och vänner inte ens ut bilarna från gården. Inte i Stockholm heller, enligt statusuppdateringarna på FB.

I eftermiddag ska jag och barnen åka till Eko. Tydligen är det Ninjago som är högst på trendlistan just nu i deras värld. Lego gillar vi :)


Söt scout


En blöt scoutpojke på läger i höstas.

Vab

Första dagen jag anmäler vab på massor av år. Fick fylla i på försäkringskassans hemsida om min nya inkomstuppgift och årsarbetstid. Kändes riktigt bra! Har nog inte riktigt fattat att jag har fått ett heltidsjobb och en hyfsat bra lön.
Och vilket jobb sen :) Tufft på många sätt men vissa dagar är det helt underbart roligt. Jag får möjlighet att träffa massor av härliga människor med olika personligheter och livsöden. Jag trivs med det jag gör och tror att jag har hamnat rätt.
Hörde precis på nyheterna att det är stormvarning, klass två. Ska dra in över oss i natt. Läskigt!

RSS 2.0